Velkommen til det nye Xboxlife.dk

Skrevet af: Morten Skou - 1. januar 2015 - kl. 21:27
Del denne artikel:
47 55

De sidste par måneder, har teamet bag Xboxlife arbejdet hårdt på at få færdiggjort vores nye side. Nu er vi endelig klar til at vise den til resten af verden.

Vi har arbejdet på det nye design i et godt stykke tid efterhånden og mange ideer er blevet vendt og drejet siden vi gik i gang og vi har da heller ikke helt nået at få det hele med, men så er der noget at glæde sig til fremover.

Udover at selve designet er opdateret kraftigt, så er der også kommet en række ny funktionalitet til, her er et par af dem som jeg synes at jeg ville fremhæve - resten falder I jo nok over med tiden.
- Videoer direkte i nyhederne, eller direkte links til nyhederne.
- Direkte links fra forsiden til anmeldelser, previews, artikler og videoer mv.
- +1 funktion, så man kan like andres kommentarer, både i nyheder og i forummet
- ‘Heart’ funktion, så vi kan se hvilke artikler vores brugere godt kan lide
- Mere simpelt layout og større tekst gør det nemmere at læse, også på mobile-enheder
- Mulighed for at filtrere nyhederne på forsiden
- "Næste" og "Forrige" navigering under nyhederne
- Større baggrund på anmeldelserne
- Handelskommentarer fremgår nu under brugerens profil i Køb/Salg-fora, så det er nemmere at se og afgive kommentarerne.
- Bedre søgning på anmeldelserne under menupunktet "Anmeldelser"
- Forbedret login-funktion


For de mere tekniske, så har vi også benyttet chancen til at skifte over til HTML5 og UTF-8 og så er siden blevet noget bredere - hvilket betyder at billeder i eksempelvis blogs nu kan have en bredde på 820 pixels.

Designet er lavet af Palle, og kodningen er lavet af Casper, Thor og undertegnede. I forbindelse med udviklingen, har vi fået hjælp til test og feedback af BuBubbi, Slimjay DK og IkkNico, som har fundet en række fejl rundt omkring som vi dermed kunne få rettet inden vi gik i luften.

Vi synes selv at resultatet er blevet rigtig godt, og samtidig giver det os bedre mulighed for videreudvikling af siden fremover, hvilket inkluderer at designet bliver responsivt og at vores loadtider bliver lidt bedre end de er lige her efter lanceringen.

Til sidst kan jeg lige nævne, at vi arbejder på at rette nogle småfejl hist og her - men at du selvfølgelig meget gerne må sige til hvis du falder over noget som ikke virker - du kan skrive om fejl i denne tråd i vores forum.

Log ind og stem
55
Der er 55 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.