Vedr. vores Mass Effect 2 anmeldelse

Skrevet af: Morten Skou - 25. januar 2010 - kl. 11:27
Del denne artikel:
59 0

I går kunne Xboxlife som nogle af de første i verden, smide en omfattende anmeldelse op af Mass Effect 2 - men nu er den væk, hvorfor mon det?

I går kunne Xboxlife som nogle af de første i verden, smide en omfattende anmeldelse op af Mass Effect 2 - men nu er den væk, hvorfor mon det?

Her til morgen fik jeg et opkald fra en repræsentant fra Electronic Arts, han fortalte at der var en embargo på Mass Effect 2 anmeldelserne, men at de desværre ikke havde fået meldt ud om det før i dag - hvilket jo i sagens natur er lidt for sent.

Vi blev pænt bedt om at fjerne anmeldelsen og først smide den op igen når embargoen udløber den 26. januar. Det er selvfølgelig lidt pjattet når den nu allerede har været online og sikkert kan findes rundt omkring på Google m.v. men nu er den altså væk.

Som et plaster på såret vil vi i aften udlodde 5 eksemplarer af Mass Effect 2 i samarbejde med EA Danmark - som i øvrigt også har lovet at give kvajebajer næste gang vi ses :-)

Kan du ikke vente med at læse om Mass Effect 2, så kig da forbi DailyRush, hvor de har beskrevet de 10 første minutter af spillet.

Der er selvfølgelig allerede rigtige mange af jer der har læst den, og det må I selvfølgelig ikke - heldigvis har vi fundet en løsning på problemet, i skal bare kigge godt på staven på billedet herunder:Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support