Underskriftindsamling: Modern Warfare 2 til next gen

Skrevet af: Nicolai Hansen - 10. marts 2015 - kl. 20:18
Del denne artikel:
7 2

Call of Duty Modern Warfare er en af de bedst sælgende spil serier nogensinde. Derfor kan det heller ikke undre, at en underskriftindsamling for en genudgivelse af Modern Warfare 2 har fået god vind i sejlene.

Sidste år skrev vi om det saftige rygte, at en Modern Warfare Collection var på vej til Xbox One. Indtil videre har det rygte vist sig ikke at holde stik. Det betyder dog ikke nødvendigvis at alt håb lades ude, for Call of Duty Modern Warfare serien er populær. Faktisk så populær, at en underskriftindsamling for en opdateret og finpudset udgave til 8. konsolgeneration er dukket op på nettet, og på blot seks dage har næsten 70.000 personer skrevet under.

Underskriftindsamlingen er stilet til Infinity Ward CEO Jason West samt Activision ditto Robert A. Kotick, og lyder:
Jeg taler for alle, når jeg siger at Modern warfare 2 var et af Activisons bedste spil. Et sjovt og underholdende der leverer en nostalgisk følelse. Våbnene, banerne og kill streaks var utrolige. I øjeblikket er MW2 til PS3 og Xbox overrendt af hackere. Hvis de finpudser spillet, og fixer et par ting (fx. noob tubing), vil det gøre en masse mennesker glade


Skulle man have lyst til at sætte sin digitale underskrift på denne opfordring, kan det gøre via dette link.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.