Ugens blogs!

Skrevet af: Morten Skou - 21. januar 2007 - kl. 23:15
Del denne artikel:
9 0

Vi har igen fundet en samling af de mest spændende blogs, skrevet af vores brugere på Xboxlife.dk.

Vi har igen fundet en samling af de mest spændende blogs, skrevet af vores brugere på Xboxlife.dk.

I den forløbne uge, har der som altid været mange forskellige emner oppe og vende. Op til flere har dog valgt at blogge om deres fjernbetjeninger, heriblandt Don Werner og LinearZ som begge har en Logitech Harmony, og så er der Hanniste som forsvarer sin gode gamle fjernbetjening

Film er også et meget populært emne iblandt vores bloggere. Alene i løbet af det sidste stykke tid er det blandt andet blevet til anmeldelser af: Saw III,Rocky Balboa, The Prestige, Råzone, Children of men og Apocalypto.


Er man interesseret i det kommende spil Blue Dragon, så er det helt sikkert en god ide at kigge forbi Gamemakerman’s blog, han har blogget flere gange om sine oplevelser i Blue Dragon som han har importeret.

Til sidst, vil jeg igen nævne en af mine personlige favoritblogs, nemlig Scurvy Lobsters. Han blogger stadigvæk om ting fra spilbranchen, blandt andet spiludvikling og lignende.

Til sidst, så er der for et stykke tid siden kommet en ny feature i blogsne. Denne gang er der tale om en forkortelse af adressen. Fremover kan man derfor tilgå blogsne ved at bruge følgende adresse (eksempler):

skou.xboxblog.dk
vinterbird.xboxblog.dk
blognavn.xboxblog.dk

Det er nemmere at huske, hvis man skal fortælle om den til andre.

Generelt for blogsne, så går det rigtigt godt. Der er i skrivende stund over 100 brugere der har valgt at oprette en blog, og flere af dem blogger dagligt.

Har du ikke allerede fået din egen blog, og har du noget på hjertet som du gerne vil fortælle andre om? Så kan du ganske gratis oprette en blog her på Xboxlife.dk.
Link: http://blogs.xboxlife.dk/signup

Husk som altid, at hvis du besøger en blog - så smid lige en kommentar, det er altid rart at se at folk læser det som man har skrevet.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support