UEFA EURO 2008 annonceret

Skrevet af: Jesper Thuesen - 3. februar 2008 - kl. 21:18
Del denne artikel:
26 0

Til sommer spilles der EM i fodbold, og traditionen tro betyder det et nyt fodboldspil fra EA Sports.

Til sommer spilles der EM i fodbold, og traditionen tro betyder det et nyt fodboldspil fra EA Sports.

Når alverdens fodboldspillere løber på banen under EM i Schweiz juni 2008, vil Xbox 360 gamere samtidigt få muligheden for at hjemføre det virtuelle europamesterskab på deres Xbox 360 konsol. EA har nemlig løftet sløret for deres kommende fodboldspil "UEFA EURO 2008", som naturligvis har europamesterskabet som omdrejningspunkt.

Efter EA's udsagn vil UEFA EURO 2008 have en fantastisk grafisk side og gameplayet vil være drevet af den velkendte EA Sports soccer engine. Udover at give spilleren mulighed for at føre 50 forskellige landshold fra kvalifikationen til EM-finalen, byder UEFA EURO 2008 også på en ny gamemode som kaldes "Captain your country". Her får man mulighed for at trække i nationaldragten og som anfører give sine holdkammerater den nødvendige inspiration og gejst til at kunne trække sig ud af EM slutrunden som sejrsherrer. Endvidere har EA løftet sløret for andre nye tiltag, heriblandt interaktive jubelscener og en "Battle of Nations" onlinemode.

Lead Producer Simon Humber fortæller følgende:

"UEFA EURO 2008 anerkender den passion, som fodboldfans viser overfor deres foretrukne landshold, ved fokusere på den nationale rivalisering in-game, samt give gamerne mulighed for at anføre sit land eller spille som de nationale helte. Vi har udviklet vores soccer engine til et helt nyt niveau og tilført nye, innovative gamemodes for at lave et fodboldspil, der fanger den realistiske fodboldoplevelse og alle de følelser der hører med til denne globale begivenhed.

UEFA EURO 2008 forventes at ankomme til de europæiske butikker d. 11 april i år.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.