Udgivelsesdato for Rocket League annonceret

Skrevet af: Jakob Helms Andreasen - 10. februar 2016 - kl. 02:55
Del denne artikel:
5 5

Storsuccessen Rocket League er hastigt på vej til Xbox One – og nu er de endelige detaljer omkring udgivelsen på plads. Læs mere her!

Det har længe været rygtet at sidste års sleeper hit Rocket League, en slags fodbold med biler, også var på vej til Xbox One – og efter aktiviteten på vores fora at bedømme, så har det også været ivrigt ventet. Nu er spillet klar til udgivelse: Rocket League udkommer på Xbox One onsdag d. 17. februar, med en vejledende pris på 155 kr.

Udgivelsen på Xbox One indeholder ikke bare grundspillet, men også tre DLC-pakker, med i alt 6 premium Battle-Cars, 36 decals, 8 forskellige farver, 6 sæt dæk, 6 raketspor, 7 top-dele og 5 antenner til tilpasning af ens egen vogn.

Eksklusivt på Xbox One er der også to unikke Battle-Cars, nemlig Hogsticker-varianten af Warthog-køretøjet, kendt fra Halo-serien, og Armadillo-kampvognen fra Gears of War, samt forskellige andre genstande med Xbox-relaterede temaer, såsom Fizzie fra Sunset Overdrive.

Alt i alt indeholder Rocket League over 100 milliarder forskellige kombinationer af ting til ens Battle-Car, en Season Mode der kan spilles offline, samt 1-mod-1 eller op til 4-mod-4 kampe, både offline og online.

Ses vi på banen om en uge, eller er prisen på spillet for høj?
Log ind og stem
5
Der er 5 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support