Ubisoft Reflections hjælper til på The Division

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 8. februar 2014 - kl. 09:42
Del denne artikel:
0 0

Svenske Ubisoft Massive og engelske Ubisoft Reflections arbejder tæt sammen omkring udviklingen af The Division.

Der er tradition for, at Ubisoft studierne arbejder tæt sammen på kryds og tværs – se bare på Assassins Creed IV: Black Flag, hvor der var ikke mindre end otte studier overalt i verden, der var inde over udviklingen af spillet.

Nu er det kommet frem, at studiet bag Driver: San Francisco, Ubisoft Refelctions, har omkring 40% af deres arbejdsstyrke sat på The Division, hvor de hjælper til med udviklingen af nogle af spillet systemer omkring hovedpersonen, opbygningen af Manhattan, online komponenter og andet.

Pauline Jacquey, managing director fra Ubisoft Reflections siger, at det var Ubisoft Massive der opfandt The Divisions koncept og samarbejdet mellem de to Ubisoft studier kom mere eller mindre af sig selv, fordi de havde lyst til at arbejde sammen og ikke fordi Ubisoft bad dem om at gøre det. Vi gætter dog på, at Ubisoft HQ har givet grønt lys for samarbejdet, inden det begyndte.

Ubisoft Reflections har på det sidste hjulpet til på en del andre Ubisoft spil, som f.eks. Far Cry 3, Just Dance serien og det kommende Watch Dogs.

The Division udkommer på bl.a. Xbox One og Playstation 4 i løbet af 2014.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support