Ubisoft har blandt andet annonceret Far Cry 5

Skrevet af: Morten Skou - 16. maj 2017 - kl. 19:40
Del denne artikel:
1 8

I forbindelse med aflæggelsen af Ubisofts årsregnskab, er det kommet frem at vi kan se frem til tre større spil i forbindelse med 2017-2018 regnskabet.

Udover Far Cry 5, så afslørede Ubisoft at der også er en ny The Crew udgivelse på vej, et nyt Assassin's Creed samt South Park.

Regnskabet afslører i sagens natur ikke specifikke datoer for udgivelsen, andet end at spillene altså kommer i løbet af dette regnskabsår, som løber fra april i år, til marts næste år.

Samtidig kunne Ubisoft også fremlægge et ganske flot regnskab, som viser at de har forøget deres omsætning med hele 40%, og at salg af digitale spil nu udgør halvdelen af virksomhedens omsætning - i modsætning til kun 32% sidste år.

Deres store fremgang, som blandt andet skyldes stor success med Ghost Recon: Wildlands, har muligvis været en af årsagerne til, at Ubisoft også har løftet lidt af sløret for en helt ny spilserie, som dog først udkommer i næste regnskabsår, altså engang imellem 2018 og 2019. Spillet skulle primært være fokuseret på multiplayer.

Vi kommer med garanti til at høre mere om Ubisofts planer for de omtalte spil i forbindelse med årets E3, hvor de selvfølgelig er klar med en pressekonference som altid.
Log ind og stem
8
Der er 8 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support