Ubisoft genudgiver Assassin's Creed-spil i Ezio-samling

Skrevet af: Jakob Helms Andreasen - 16. september 2016 - kl. 14:14
Del denne artikel:
3 3

Ezio Auditore da Firenze var en af 00'ernes helt store spilhelte - og nu får han nyt liv på Xbox One!

Ubisoft har i disse dage annonceret en stor nyhed for Assassin's Creed-serien: der er nu samlet blevet solgt 100 millioner Assassinn's Creed-spil. Et meget imponerende antal!

I den forbindelse har Ubisoft også fremvist Assassin's Creed: The Ezio Collection, som samler Assassin's Creed II, Brotherhood og Revelations i en ny, opdateret samlet pakke på de nuværende konsoller, såsom Xbox One.

Samlingen vil indeholde hele single-playerdelen af alle tre spil, inklusive alt DLC, og de to kortfilm Embers og Lineage, som tidligere har fulgt med samler-udgaver af de førnævnte spil. Samlingen indeholder ikke de gamle flerspiller-muligheder fra titlerne. En talsmand fra Ubisoft henviser, at de ville fokusere på enmands-eventyret Assassin's Creed-serien egentlig er kendt for, og anbefaler, at man i stedet spiller de opdateret flerspiller-dele af for eksempel Assassin's Creed IV: Black Flag.

Tidligere på året annoncerede Ubisoft, at der dette år ikke ville udkomme et nyt Assassin's Creed-spil, og at serien tog en pause indtil 2017, så man kunne gentænke diverse spil-elementer.

Assassin's Creed: The Ezio Collection udkommer 15. november på Xbox One. Skal du genopleve et par fantastiske spil, og komme ud på nye udgaver af gamle eventyr med Ezio Auditore da Firenze?
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support