Ubisoft: Forvent ingen anmeldelser af The Division på udgivelsesdagen

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 2. marts 2016 - kl. 23:29
Del denne artikel:
7 2

Ubisoft har i dag meddelt, at anmeldere rundt omkring i verden først vil få The Division på udgivelsesdagen, så forvent ingen anmeldelser af spillet før noget tid efter udgivelsen.

The Division er et spil med stor fokus på multiplayer og da serverne først gå live på udgivelsesdagen for spillet, vil pressen ikke modtage spillet forud for udgivelsen, som det ellers ofte er normalen, når der er tale om store triple-A udgivelser.

Ubisoft siger:
It's impossible for us to populate the servers in a way that would adequately replicate playing The Division on launch day. Reviewers will start playing the game along with everyone else when it's released.


Det giver meget god mening, for et spil med så stor fokus på multiplayer, ville være nærmest umuligt at anmelde, før serverne og spilverdenen bliver fyldt op med andre spillere. Ubisoft forventer dog, at der vil dukke førstehåndsindtryk af spillet op på nettet inden for de første par dage, men de forventer altså ikke, at se de første anmeldelser før lidt længere tid efter udgivelsen. Alt andet ville da også være useriøst.

Vi forventer naturligvis også at modtage The Division fra Ubisoft til anmeldelse og vi vil lave en grundig anmeldelse af spillet, som vil blive publiceret her på sitet, når vi er klar til det.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.