Ubisoft: Der er ingen problemer med Rayman: Legends

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 8. februar 2013 - kl. 11:50
Del denne artikel:
2 0

I kølvandet på udsættelsen af Rayman: Legends til Wii U og annonceringen af Xbox 360 versionen, er der opstået rygter om, at der skulle være opstået problemer med spillet.

Rayman: Legends skulle oprindeligt have været en lanceringstitel til Wii U, men spillet blev i går udsat til september 2013. I samme ombæring blev en Xbox 360 og Playstation 3 version af spillet annonceret, også med udgivelse til september.

Rygter opstår hurtigt på nettet og der blev hurtigt snakket om, at spillet var stødt ind i problemer med udviklingen, men det er ikke sandt – det er faktisk Xbox 360 og Playstation 3 versionerne, der er skyld i, at Wii U folket nu må vente endnu længere på det spil, som tidligere var eksklusivt til Wii U.

Ubisofts Sarah Irvin siger til DigitalSpy:

There are no issues with the game development. All of the information was in the press release, the only reason for the delay is to release on multiple platforms. We usually release all of our platforms simultaneously (aside from PC). Ubisoft recently decided they wanted to release the game on multiple platforms so the decision was made to launch them all at the same time rather than separately. I know it’s not an elaborate, ‘convincing’ answer, but it’s the simple truth.


Det har naturligvis fået nogle Wii U fans op i det røde felt – og det er der egentlig ikke noget at sige til. Vi andre kan bare glæde os over, at vi får endnu et Rayman spil til Xbox 360.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.