Ubisoft bekræfter: Far Cry 4 er på vej

Skrevet af: Morten Skou - 15. maj 2014 - kl. 18:16
Del denne artikel:
4 0

I forbindelse med at Ubisoft har aflagt deres årsregnskab, så har de også afsløret de fem titler som de forventer at tjene penge på i 2014/15.

At Ubisoft i år forventer at tjene penge på spil som Assassin's Creed Unity, Just Dance, The Crew og Watch Dogs, kommer nok ikke som den store overraskelse for nogen af os.

Men på en liste i Ubisofts netop aflagte årsregnskab, så fremgår det også at de forventer at tjene penge på Far Cry 4 - et spil som Ubisoft altså ikke har annonceret endnu. Samtidig nævner Direktøren for Ubisoft, Yves Guillemot også, at Watch Dogs er blevet forudbestilt i rekord højt antal og at det tyder på, at titlen kunne gå hen og blive en af de mest successfulde nye brands i historien.
The year’s performance will be led by five games – Assassin’s Creed Unity, Far Cry 4, Just Dance, The Crew and Watch Dogs.

Det kommende Far Cry 4 kommer til at foregå i Himalaya, hvor man skal tage kampen op imod en diktator. På samme måde som det var tilfældet med Far Cry 3, så vil det hele foregå i en åben verden med mulighed for at bruge mange forskellige våben og køretøjer. Spillet er under udvikling hos Ubisoft Red Storm, sammen med Ubisofts andre teams i Toronto, Shanghai og Kiev.

Dan Hay, der er executive producer på Far Cry 4, har udtalt følgende:
Following the success of Far Cry 3, we wanted to take the franchise to the next level and create a game that will surprise players and exceed fans’ expectations. Given the unique setting, we feel Far Cry 4 will stand out as a top first-person shooter and we’re eager to reveal more about the game in the coming months.

En anden ting der overrasker lidt, er at Ubisofts kommende Tom Clancy titel, The Division, altså ikke fremgår af årsrapporten, så noget tyder på, at vi kommer til at vente lidt længere på det spil end først forventet.

Ubisoft forventer ifølge oplysningerne, at Far Cry 4 udkommer den 21. november til Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 og PC.


Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.