Twitch.tv er muligvis blevet hacket

Skrevet af: Morten Skou - 24. marts 2015 - kl. 18:16
Del denne artikel:
3 2

Streamingtjenesten Twitch.tv har meldt ud, at der muligvis har været uautoriseret adgang til en lang række brugerkonti og at de derfor har nulstillet kodeordet og kontaktet dem som er berørt.

Hvis man snakker om onlinestreaming, så kommer man ikke uden om Twitch som er en af verdens største platforme til netop dette formål. Med den store mængde brugere, så er tjenesten også et stort mål for diverse hackere og det lader nu til, at endnu ukendte personer har fået adgang til brugerdata hos den populære tjeneste.

deres blog fortæller de kort om sagen og nævner samtidig at de har nulstillet kodeord og streaming nøglerne for alle brugere.

Du kan se beskeden herunder:
We are writing to let you know that there may have been unauthorized access to some Twitch user account information.

For your protection, we have expired passwords and stream keys and have disconnected accounts from Twitter and YouTube. As a result, you will be prompted to create a new password the next time you attempt to log into your Twitch account.

We also recommend that you change your password at any website where you use the same or a similar password. We will communicate directly with affected users with additional details.

Sincerely,
Twitch Staff


Selv om de nævner at de vil tage særskilt kontakt til alle de berørte brugere, så er der noget der tyder på, at rigtig mange er blevet ramt - vi har i alle tilfælde fået mails fra Twitch på de konti som vi har i forbindelse med Xboxlife.

Som det altid er når en webside bliver hacket, så er det selvfølgelig en god ide at skifte kodeordet på andre sider hvor du eventuelt måtte have brugt samme kodeord - eksempelvis her på Xboxlife.dk.

Et andet rigtig godt fif, er at bruge forskellige kodeord til alle websites, det kan man gøre nemt ved eksempelvis at bruge LastPass, det kan du læse mere om i dette blogindlæg:
Pas på dit kodeord med Lastpass og dobbelt login.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.