Turnering: Gears of War - Vinderne er fundet

Skrevet af: Morten Skou - 26. november 2006 - kl. 15:23
Del denne artikel:
45 0

Efter 2 dage med hårde intensive kampe, lykkedes det endelig at finde frem til vinderen af vores Gears of War turnering.

Efter 2 dage med hårde intensive kampe, lykkedes det endelig at finde frem til vinderen af vores Gears of War turnering.


1. pladsen gik til Team LoverBoys. Der med en sejr på 5-2 i finalen, sikrede sig det fornemme resultat. Team LoverBoys bestod af: Nobunaga, Dynamitleo, DonWernerDK og vat69.

2. pladsen gik til Team Klovn, som dermed viste sig at være det andet bedste Gears of War hold på Xboxlife.dk. Team Klovn bestod af CarpalMadazz, Panda+ven og Enyeez.

3. pladsen gik til Team Fastfood, som tiltrods for navnet, viste sig at være i fin form. Team Fastfood bestod af Diz-, Psyched, I1DI NanoSplit og skizo_dk.

Stort tillykke til de vindende hold, og også et stort tak til alle de medlemmer som har deltaget i denne turnering.

Præmieopdelingen ser således ud :

1. Præmier
4x Gears of War Xbox 360 faceplates (Microsoft)
4x Moviezoo gavekort á 200 kr. (Moviezoo.dk)

2. Præmier
4x Import Tuner Challenge til Xbox 360 (Coolshop.dk)

3. Præmier
4x 6 måneders abbonnement på bladet GEAR (GEAR)

Gears of War turneringen har været den største turnering vi nogensinde har afholdt på Xboxlife. Med tæt på 60 tilmeldte, og selv om der var lidt udeblivelse, så endte vi alligevel ud med 13 hold.

Vi er allerede igang med at planlægge nye turneringer. Blandt andet i Madden 07 og Call of Duty 3. Indtil da, så afholder vi kvalificering til Nordic Xbox League i Project Gotham racing 3 allerede på lørdag. Tilmelding til dette vil være online senere i dag.

Vi har til denne turnering haft 4 præmiesponsorer, som vi gerne vil sige stor tak til - uden dem var turneringen ikke blevet realiseret: Moviezoo.dk, Coolshop.dk, GEAR og Microsoft.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support