Turnering: Black Ops 2 - Vinderne er fundet

Skrevet af: Morten Skou - 12. maj 2013 - kl. 02:50
Del denne artikel:
17 0

Efter lige omkring syv en halv times spilletid, så blev vinderne i vores store Call of Duty-turnering fundet.

Det vindende hold blev GOB - Gaming Over Bitches, der faktisk tog turen fra start til finalen hele vejen i winner-bracket og tabte dermed ikke en runde. Super flot gået.

1. Pladsen får 4 x Hauppauge HD PVR 2 Gaming Edition Plus

2. og 3. pladsen kan få enten 4 x Ghost Camo eller 4 x DLC pakker. Det fungerer på den måde at dem der fik første pladsen kan vælge hvilken en af præmierne de helst vil have.

Vinderne bedes sende PB til Morten Skou med deres navn og adresser. De digitale koder sendes selvfølgelig ud over PB herinde.

I løbet af søndagen vil det blive muligt at se eller gense de forskellige kampe som vi fik streamet i løbet af aftenen. Der var nogle ret intense kampe undervejs - ikke mindst i finalen, hvor en Hardpoint kamp på Yemen endte uafgjort 222-222 i sidste sekund.

Tak til alle deltagerne for en god turnering - og selvfølgelig også tak til alle jer der kiggede med på vores livestream. Der også lyde et stort tak til vores to CODcastere, Noisiaa og HntRRR der formåede at kommentere mere eller mindre uafbrudt i 7 timer i træk! Også iiMSchuler skal have stor tak, da han er en af årsagerne til, at denne turnering rent faktisk blev til noget.

Turneringens hovedsponsor er Hauppauge, der blandt andet har udloddet hovedpræmien som består af en Hauppauge HD PVR 2 Gaming Edition Plus til hver af spillerne på det vindende hold.