Turen går til Leipzig...

Skrevet af: Morten Skou - 8. august 2006 - kl. 23:02
Del denne artikel:
19 0

I uge 34 afholdes den årlige spilmesse i Leipzig, Tyskland. Igen i år er vi tilstede, denne gang med 2 skribenter, som er klar til at rapportere.

I uge 34 afholdes den årlige spilmesse i Leipzig, Tyskland. Igen i år er vi tilstede, denne gang med 2 skribenter, som er klar til at rapportere.

Leipzig Games Convention, bliver af mange betragtet som den europæiske pendant til den store E3 messe. Messen starter om onsdagen med en hel dag, hvor det kun er presse og forhandlere der har adgang, og løber helt frem til søndag.

Vi har allerede fået booket en masse aftaler med forskellige virksomheder, som er repræsenteret på dette års messe. Til trods for at vi stadigvæk venter på at få de præcise tidspunkter fra et par af udstillerne, så kan vi afsløre at aftaler allerede er i hus med: Microsoft, Take2, Ubisoft, THQ, Buena Vista Games, Eidos, Electronic Arts, Activision, JoyTech, ITE og Nintendo.

De forskellige lineups ser uden tvivl meget interessante ud, og uden at afsløre for meget, så har vi fået et par aftaler i hus om, at afprøve nogle af de helt store kommende titler. Derudover så arbejder vi på at få en række aftaler i hus, således at vi kan lave nogle interessante interviews med såvel udviklere som andet godtfolk.

Under hele messen vil vi holde vores Leipzig-blog opdateret, og naturligvis løbende komme med nyheder, førstehåndsintryk og en masse eksklusive rapportager. Xboxlife vil naturligvis kun få dækning som vedrører Xbox konsollen, men på vores søsterside: www.console.dk, vil vi rapportere om både PlayStation 3 og Wii.


Vi ser frem til at holde jer opdateret, direkte fra messen i Leipzig.

/Mikkel og Morten
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support