To japanske rollespil på vej, eksklusivt til Xbox One

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 14. september 2015 - kl. 19:56
Del denne artikel:
0 2

Japanske Experience har i dag annonceret noget så sjældent som to japanske rollespil, som vil udkomme eksklusivt til Xbox One.

Det første spil er Stranger of Sword City, som tidligere har været udgivet på Xbox 360, PC og Playstation Vita. Xbox One versionen vil være opdateret med en helt ny grafisk stil og nyt karakterdesign. Skulle man foretrække at spille med det gamle grafiske udtryk, vil der også være mulighed for det. Stranger of Sword City er i øjeblikket sat til udgivelse i løbet af første kvartal 2016.

Det andet spil er Students of Round 2, som er sat til udgivelse på et tidspunkt mellem april 2016 og marts 2017. Spillet vil være et mere taktisk rollespil, lidt i stil med Fire Emblem og Shining Force og spillet er stadig ret tidlig i udviklingsfasen.

Experience er klar over, at det er svært at få succes med Xbox One eksklusive rollespil i Japan, hovedsagligt fordi, der ikke er ret mange maskiner på det japanske marked, så derfor vil begge spil med sikkerhed komme til vesten via Xbox Games Store og de vil begge indeholde fulde engelske oversættelser.

Vi holder øje med både Stranger of Sword City og Students of Round 2 og vender tilbage så snart vi ved mere om spillene.

Xboxlife Share!
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.