Tilbageblik: Kan du huske starten på Xbox 360?

Skrevet af: Morten Skou - 7. maj 2013 - kl. 13:00
Del denne artikel:
17 0

Det næste stykke tid, frem imod annonceringen af den nye Xbox, vil vi kigge lidt tilbage på hvad Xbox 360 har givet os igennem de sidste mange år.

Mange af os kan uden tvivl huske den 2. december 2005 ganske tydeligt, det var nemlig datoen hvor Xbox 360 for første gang kunne købes i de danske butikker, selv om der til at starte med ikke var nok til alle, så er det vist efterhånden lykkedes for de fleste af os at få fat i en.

Da vi her på redaktionen modtog vores Xbox 360 allerede den 24. november, så var vi også ganske glade. Det samme var mange andre da de første Xbox 360´ere blev solgt her i Danmark den 2. december klokken 00.00.

Inden selve udgivelsen af Xbox 360 og de mange releasetitler, så havde Microsoft - som det naturligvis hører sig til ved lanceringer - pisket godt op for hype-stemningen. J Allard som dengang var den primære talsmand for Xbox hos Microsoft, lovede os endda at "Xboxen var vores" - du kan se den gamle video via linket herunder:

The Colony Xbox 360 - Launch Video

Hvad var dine første oplevelser med Xbox 360? Stod du i kø for at få fingrene i en - eller var du måske en af de uheldige der måtte vente lidt længere fordi der var udsolgt?
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.