Tidligere Microsoft ansat: Xbox One er en beta-konsol

Skrevet af: Morten Skou - 3. december 2013 - kl. 21:40
Del denne artikel:
17 0

En tidligere fremtrædende ansat hos Xbox teamet hos Microsoft, har på Twitter udtalt sig kritisk om den nye konsol.

Stephen Toulouse , der tidligere var chef for Xbox Live Policy og Enforcement gruppen, har på Twitter udtalt, at han er skuffet over at Xbox One ikke er mere brugervenlig og ikke har flere funktioner end det er tilfældet. Specifikt så nævner han at han synes at brugerinterfacet er for komplekst og at måden som apps virker på bør gennemtænkes igen.

Faktisk går han så langt, at han kalder den nye konsol for en dyr beta-version, men siger også at han stoler på at Xbox teamet får forbedret tingene i forbindelse med opdateringer.

Han sammenligner også med Xbox 360 lanceringen, og påpeger at den nye konsol på daværende tidspunkt kunne det samme som den første Xbox kunne, og mere til. Dette er ikke ligefrem tilfældet med Xbox One, hvor der stadigvæk er en række mangler rent funktionelt i forhold til Xbox 360.

Se alle Stephens Tweets omkring den nye Xbox One her:
Saying the 360 wasn't perfect at launch doesn't really map. The 360 did everything the original Xbox did better, out of the gate.

I can see the potential of the Xbox One UI, but its overly complex home screen and app-ifying everything needs serious revision.

Do I regret getting an Xbox One? No, it's my platform of choice. But from a usability/feature perspective its a Beta. Lot to ask for $500.

The good news is I do trust the gang to make things significantly better with updates, as Xbox has done throughout its lifespan.


Måske er Xbox One blevet lanceret for tidligt på grund af konkurrencen med PlayStation - hvad siger du?
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.