Tidligere Coolshop direktør køber 3D Realms

Skrevet af: Morten Skou - 2. marts 2014 - kl. 16:40
Del denne artikel:
12 0

Udgiverne af blandt andet Duke Nukem og Commander Keen er blevet opkøbt af danske Mike Nielsen, der tidligere har stået i front for Coolshop.dk.

Selv om det har stået rimelig stille for Apogee Software og 3D Realms de sidste mange år, så mener Mike Nielsen, at selve navnet og ikke mindst bagkataloget af spiltitler er meget værdifuldt. Målet er ganske enkelt at sørge for at firmaet der førhen har udgivet nogle voldsomt populære spil, kommer tilbage til det niveau som vi så førhen.

For kort tid siden kom det frem, at det danske spilfirma Interceptor Entertainment, hvor Mike også er partner og 3D Realms var blevet sagsøgt af Gearbox på grund af at Gearbox mente at de havde rettighederne til fremtidige Duke Nukem spil. Nu har 3D Realms og Interceptor Entertainment altså samme ejerkreds. Prisen for hele herligheden, vil Mike ikke afsløre, da det er fortroligt i forbindelse med handlen.

Mike udtaler følgende i forbindelse med annonceringen:
Jeg tror rigtig meget på spilbranchen ud fra min historie i Coolshop. Der ligger et stort potentiale gemt i originalt indhold, og det er netop det, som 3D Realms historisk set har været rigtig stærke til. Det er det som vi skal have gang i igen.


Han indtræder i øvrigt selv som Administrerende direktør i firmaet, der i øjeblikket har deres hovedkvarter i Dallas i USA. Om firmaet skal flytte på et tidspunkt, vil Mike ikke spå om, som han siger så ved man ikke hvad fremtiden byder på.

Opdatering:
Frederik Schreiber fra Interceptor Entertainment har på Twitter bekræftet, at de har købt 3D Realms og nævner samtidigt at der vil komme en officiel udmelding fra dem i morgen - vi holder jer naturligvis opdateret.


Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.