THQ udsætter tre spil

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 6. november 2012 - kl. 17:48
Del denne artikel:
7 0

THQ har udsat tre af firmaets største spil, da de krævede mere tid til finpudsning før de var klar til udgivelse forklarer præsidenten for THQ.

I forbindelse med præsentationen at THQ’s seneste kvartalsregnskab, der i øvrigt afslørede et tab på 19 millioner dollars i andet kvartal(et noget bedre resultat end samme kvartal sidste år, der lå tabet på 97 millioner dollars), at firmaet udsætter tre af deres største spil til starten af 2013.

Det drejer sig om Company of Heroes og Metro: Last Light, der nu er sat til en udgivelse omkring marts 2013. Det sidste spil er South Park: The Stick of Truth, der tidligere var sat til udgivelse den 5. marts – det udkommer nu i første kvartal af THQ’s 2014 regnskabsår, der går fra april til juli 2013.

THQ kunne også meddele, at de vil forsøge at finde flere penge fra eksterne investorer til færdiggørelsen af de tre udsatte spil. THQ har i længere tid været noget presset økonomisk, som har resulteret i fyringer, lukkede udviklingsafdelinger og trimning af deres pipeline.

THQ’s seneste store satsning, Darksiders II, solgte 1,4 millioner eksemplarer hvilket, ifølge THQ’s CEO, Brian Farrel, var lavere end forventet.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.