Thief på vej til 'Xbox 720'

Skrevet af: Morten Skou - 5. marts 2013 - kl. 20:13
Del denne artikel:
6 0

Eidos-Montréal har i dag annonceret, at de arbejder på et nyt spil i den populære Thief-serie, som vil udkomme til næste generation af konsollerne.

Selv om de eneste "næste generation konsoller" som er annonceret indtil nu, er Nintendos Wii U og selvfølgelig Sony PlayStation 4, så begynder flere og flere spiludviklere at hentyde til det som alle nok alligevel ved, nemlig at der også er en konsol på vej fra Microsoft. Dette gælder også Eidos / Square Enix som i dag har annonceret at de arbejder på et nyt Thief-spil.

I det kommende Thief-spil følger man super tyven Garrett der har hovedrollen i dette første-persons eventyrsspil, der i følge Eidos giver spilleren mulighed for at have fuld kontrol og selv vælge hvilken vej man vil tage igennem spillet og hvordan man vil gennemføre de forskellige udfordringer.

I forbindelse med annonceringen, udtaler Stephane D’Astous, der er General Manager hos Eidos-Montréal følgende:
We’re handling a precious gemstone with THIEF. Fans remember the original games very fondly and we want to preserve that essence - which we have excellent experience of doing at Eidos-Montréal - whilst also introducing THIEF to a brand new, next-generation, audience.

Our goal is to deliver the fantasy of being Garrett, THE master thief, and we’re building this game around that core experience.


Thief udkommer i 2014 til PlayStation 4, PC og "andre næste generation konsoller" - altså Xbox 720.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.