The Witcher 3: Wild Hunt udsat

Skrevet af: Nicolai Hansen - 8. december 2014 - kl. 20:17
Del denne artikel:
7 0

I et åben brev til forventningsfulde fans, har CD Projekt RED annonceret, at The Witcher 3 er udskudt til maj 2015. Læs hele brevet her.

Kære spillere,

Lige siden vi begyndte at arbejde på The Witcher 3: Wild Hunt, har vi vidst, at det ville være et spil med ambitioner. Vi ønskede, og sigter stadig efter, at give dig en utrolig oplevelse, et episk eventyr i en enormt åben fantasi univers.

To centrale features i The Wicther, størrelsen og kompleksiteten, har haft en afgørende indflydelse på produktionen af spillet. Nu, hvor vi nærmer os afslutningen på opgaven, ser vi mange detaljer, der skal finpudses. Når vi udgiver det vigtigste spil i vores studies historie, vil vi være helt sikre på, at vi har gjort alt, hvad vi kunne for at holde eventuelle fejl på et niveau, der vil gøre det muligt for jer at nyde spillet.

Med dette på sinde, tog vi endnu et kig på de nuværende arbejdsbyrder og hvad de betyder for holdet. Selvom alle arbejder på fuld kraft, konkluderede vi, at vi har brug for yderligere 12 uger, hvilket er grunden til, at vi flytter udgivelsesdatoen for The Witcher 3: Wild Hunt til 19. maj 2015.

Vi skylder jer en undskyldning. Vi var for hurtigt ude med en udgivelsesdato. Det er en hård lektie, som vi vil huske for fremtiden. Vi ved, hvad der skal til for at gøre Wild Hunt til de bedste RPG i nogensinde har spillet, og vi fortsætter med at arbejde hårdt for at opfylde dette mål. Så vi siger undskyld, og beder jer stole på os.

Tak for støtten i giver os på daglig basis. Vi sætter virkelig pris på den, og det er det brændstof, der har holdt liv i vores passion, og fortsat gør det.

CD Projekt SA
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.