The Witcher 3: Wild Hunt officielt annonceret

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 5. februar 2013 - kl. 21:59
Del denne artikel:
1 0

Så er det endelig officielt fra CD Projekt RED; rollespillet The Witcher 3: Wild Hunt er på vej, formentlig til de nye konsoller. Teaser trailer her.

De første rygter om The Witcher 3 startede, da polske CD Projekt RED præsenterede deres nye REDengine 3 for kort tid siden og da det nyeste Game Informer udkom, indeholdte magasinet en 14 siders lang feature om The Witcher 3 – nu manglede der kun en officiel annoncering af CD Projekt RED selv.

Den er nu kommet. The Witcher 3: Wild Hunt er i dag blevet annonceret til en udgivelse i løbet af 2014, på ”all high-end platforms” som det hedder i pressemeddelelsen, hvilket kunne tyde på en udgivelse på de nye konsoller og til PC.

The Witcher 3: Wild Hunt vil være et open world rollespil, der kombinerer den åbne verden med den velkendte historiefortælling fra de forrige The Witcher spil. Spilverdenen skulle angiveligt være 40 gange større end i The Witcher 2 og dermed en smule større end i Skyrim.

CD Projekt RED sætte alle sejl ind på The Witcher 3: Wild Hunt, da man har fordoblet antallet af folk tilknyttet projektet i forhold til The Witcher 2. The Witcher 3: Wild Hunt er i øvrigt det sidste spil i serien fra CD Projekt RED.

Se The Witcher 3: Wild Hunt teaser traileren her.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.