The Division-indhold tilgængeligt først på Xbox One

Skrevet af: Jakob Helms Andreasen - 7. marts 2016 - kl. 18:54
Del denne artikel:
0 4

I morgen udkommer Ubisofts nye stortitel, det yderst hypede The Division. I dag har Ubisoft annonceret, at meget af spillets kommende indhold udkommer først på Xbox One.

I sidste uge udgav Ubisoft en trailer, som viste deres plan for alt indhold, som er sat til at udkomme til The Division, i løbet af det næste år - både gratis og betalt indhold.

I dag har Ubisoft annonceret, at de to første betalte pakker med indhold, Underground og Survival, udkommer på Xbox One 30 dage før de er tilgængelige på andre platforme. Underground er spillets første betalte udvidelsespakke ud af tre, og er sat til at udkomme i juni, mens Underground udkommer i løbet af sommeren.

De gratis opdateringer til spillet, Incursions, som blandt andet tilføjer 'end-game'-indhold og muligheden for at bytte våben med sine venner, og Conflict, som tilføjer flere muligheder til DarkZone-områderne, vil være tilgængeligt samtidig på alle platforme. Spillets tredje betalte udvidelsespakke, The Last Stand, vil ligeledes være tilgængelig samtidigt på alle platforme, når den udkommer til næste vinter.
Log ind og stem
4
Der er 4 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.