The Division får massiv opdatering i april

Skrevet af: Ercan Ciftci - 1. april 2016 - kl. 10:19
Del denne artikel:
3 6

The Division’s første store opdatering 1.1 udkommer snart. Læs her hvordan spillet ændre sig for dig.

The Division’s nye 1.1-opdatering udkommer den 12 april, og indeholder en masse forbedringer, samt nye ting at tage sig til.

Har du allerede fået fyldt dit udstyr med ”high-end equipment”, ved at spille alle missioner på challenging-sværhedsgraden, så er der en grund til at komme tilbage. Den nye opdatering indeholder Falcon Lost Incursion. Incursions er The Devision’s svar på Raids i Destiny. De har to sværhedsgrader og tillader ikke respawns. Her kan du blandt andet få ugelige belønninger, såsom set-items, som ikke var ledige før opdateringen. Der vil være fire sets man kan finde og de vil alle enten kunne bliv fundet i Falcon Lost missionen, eller inde i Dark Zone.

Udover det får vi nogle praktiske opdateringer. Ligesom Destiny, får vi en måde at sammenligne vores udstyr på, i form af ”Gear Score”. Bedre udstyr har bedre gear score, og matchmaker man til missioner, bliver man vurderet på gennemsnittet af ens gear score.

Det bliver også muligt at bytte udstyr for første gang. Der er dog en del begrænsninger. Du kan smide noget som du har samlet op. Men kun folk som var i din gruppe da du fik det, vil kunne tage imod det du smider fra dig. Der er også en 2 timers begrænsning fra når du samler noget op første gang.

Der vil være ”Assignments” ude i verden, som er små daglige, og ugentlige missioner, som vil have forskellige belønninger, såsom Phoenix Credits.

Inde i det farlige Dark Zone får vi nu ”Supply Drops”. Hver time bliver der smidt en kasse med high-end udstyr. Kassen vil blive beskyttet af svære fjender og kun den første der når frem til kassen, får noget ud af den.

Vi holder jer opdateret, når der kommer flere store ændringer til The Division
Log ind og stem
6
Der er 6 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.