Telltale Games og Marvel indgår aftale

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 24. april 2015 - kl. 18:34
Del denne artikel:
5 2

Telltale Games har meddelt, at de har indgået en aftale med Marvel Entertainment omkring udvikling af ny spilserie i Marvel universet. Men vi kommer til at vente noget tid på det.

Telltale Games har efterhånden mange jern i ilden. De er i fuld gang med Tales from the Borderlands og Game of Thrones - og arbejder også på nye sæsoner af The Walking Dead og The Wolf Among Us. Lidt længere ude i fremtiden ligger et spin-off i Minecraft universet og for ikke så længe siden indgik de en aftale med Lionsgate om at udvikle egne spilserier.

Nu er der en ny aftale i kalenderen hos Telltale Game, nemlig en ny spilserie i samarbejde med det Disney-ejede Marvel. Der er endnu ikke nogen informationer om, hvilke af Marvels mange karakterer vi får at se i det nye serie eller hvordan spillet er strikket sammen. Det første spil i samarbejde med Marvel kommer i løbet af 2017.

Lad os håbe at Telltale Games kan gabe over de mange projekter som de har gang i - og at de kan forny sig en lille smule, så de ikke ender med at udvande deres eget koncept.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.