Telltale Games annoncerer Minecraft: Story Mode

Skrevet af: Jakob Helms Andreasen - 18. december 2014 - kl. 17:27
Del denne artikel:
4 1

Telltale Games har haft et vellykket år, og afslører nu endnu en serie, som vil begynde i 2015.

Telltale Games fik et mainstream-hit med The Walking Dead, baseret på TV-serien af samme navn. Siden da har vi set to naturlige tilføjelser til deres lange liste af point-and-click-eventyr, nemlig spil baseret på tegneserien The Wolf Among Us, TV-serien Game of Thrones og spilserien Borderlands.

På trods af det er var det nok ikke mange, som havde forventet et Telltale-eventyr baseret på det populære, historieløse spil Minecraft.

Telltale Games skriver i deres pressemeddelelse, at spillet vil være en historiedreven oplevelse, hvor spillerens valg har en effekt på hændelserne, ligesom deres andre populære titler. Spillet vil indeholde et par eksisterende figurer fra Minecraft, og naturligvis de temaer fra spillet, som vi allerede kender, men fra det udgangspunkt er det utroligt svært at sige, hvad spillet egentlig ender op med.

Minecraft: Story Mode - A Telltale Game Series udkommer i episodisk i løbet af år 2015, i samme stil som Game of Thrones og Tales from the Borderlands. Det er endnu ikke annonceret præcist hvor mange episoder spillet vil bestå af. Spillet vil være tilgængeligt på et hav af platforme, deriblandt Xbox One og Xbox 360.

Xboxlife Share!
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.