Strike Suit Zero: Director’s Cut udgivelsesdato annonceret

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 30. marts 2014 - kl. 19:51
Del denne artikel:
0 0

Born Ready Games har annonceret en udgivelsesdato for deres rumskydespil Strike Suit Zero: Director’s Cut til Xbox One. Mere her.

Strike Suit Zero: Director’s Cut er det første spil der udkommer under Microsofts id@xbox program, hvor Microsoft arbejder sammen med de små uafhængige udviklere, om at få deres spil ud på Xbox platformen – og hvor de små udviklere selv udgiver spillet og dermed ikke skal være afhængig af en aftale med en større udgiver, der også skal tjene penge på deres spil.

Rumskydespillet Strik Suit Zero har tidligere været udgivet på PC og kommer så altså nu på Xbox One i en Director’s Cut udgave, hvor bl.a. spilmotoren har fået en kraftig opdatering og en lang række af rumskibene er blevet redesignet fra bunden.

Strike Suit Zero: Director’s Cut udkommer på Xbox One den 8. april og vil komme til at koste hvad der svarer til knap 145 kr. på den engelske Xbox Games Store.

Du kan se mere om hvilke forbedringer Director’s Cut udgaven vil indeholde, i den 5 minutter lange video om spillet her.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.