Sæson 3 i Xboxlifes NFL turnering starter på søndag

Skrevet af: Morten Skou - 13. februar 2015 - kl. 18:55
Del denne artikel:
3 1

Kan du lide at spille Madden NFL 15 og er du frisk på at dyste imod andre brugere fra Xboxlife, så er her den bedste mulighed for at gøre det.

I Xboxlifes NFL turnering, bliver der spillet en hel sæson af gangen, som bliver afviklet med 2 kampe om ugen. Der rykkes videre til næste kampdag hver onsdag og søndag klokken 20 og vi spiller på Xbox One.

Ligaen er tænkt at skulle køre mange sæsoner, således at trades, drafts og spillerudvikling kommer i spil og bliver vigtige for holdenes fremtidige succes.

Ligaen er forbeholdt brugere af Xboxlife, og du skal have et aktivt guldmedlemsskab på Xbox Live for at kunne spille dine kampe.

Der spilles med følgende regler:
- Der spilles 7 min. quarters.
- Sværhedsgraden er All-Pro.
- Holdene styres som coach - nyoprettet træner.

Du kan tilmelde dig i spillet under Connected Franchise.
Liganavn: Xboxlife2
Kodeord: Xboxlife

Lyder dette fristende, så klik ind på ligaens forum og kig dig lidt omkring. Spillets Commissioner er KingPantic, og han kigger med jævne mellemrum i tråden, og vil kunne besvare eventuelle spørgsmål.

Det kræves af dig, at du er indstillet på at spille to kampe hver uge, idet nye spilleuger begynder onsdag og søndag. Folk har deres privatliv - skole, job, familie, venner. Og det skal der bestemt også være plads til. Men alligevel forventes det af dig, at du gider deltage aktivt i planlægningen af dine kampe imod de andre brugere, så antallet af simulerede kampe holdes på et minimum. Gør dig venligst overvejelserne om dette er noget du kan leve op til inden du tilmelder dig, da det er håbet og målet at have en liga med seriøse deltagere, der alle er med til at ligaen kan overleve i mange sæsoner fremadrettet. Til gengæld er der ingen krav til dine evner i spillet. Alle er velkomne.

Vær opmærksom på, at tilmeldte hold, hvor brugeren ikke kan findes som oprettet bruger af Xboxlife, vil blive fjernet fra ligaen igen.

Tidligere vindere:
Drembi DK / Miami Dolphins (Sæson 1)
Pingo / Green Bay Packers (Sæson 2)
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.