Square Enix‘ største spil har ikke levet op til forventningerne

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 26. marts 2013 - kl. 21:07
Del denne artikel:
3 0

Flere af Square Enix’ store vestlige titler har ikke levet op til udgiverens egne forventninger rent salgsmæssigt. Mere her.

Som en del af Square Enix’ seneste finansielle rapport, beskrev virksomheden salget af Tomb Raider, Hitman: Absolution og Sleeping Dogs som “svagt”, både i USA og Europa.

Selv om Tomb Raider udkom for bare 3 uger siden, har det allerede solgt 3,4 milllioner eksemplarer, Hitman: Absolution har solgt 3,6 millioner og Sleeping Dogs har solgt 1,75 millioner eksemplarer.

Hvis Square Enix kalder disse salgstal for svage, må de have haft virkelig store, og måske lidt urealistiske, forventninger til spillene, for umiddelbart lyder det da i mine ører som nogle flotte salgstal - specielt for Tomb Raider. Der er vist mange andre udgivere, der ville være glad for at nå over 3 millioner solgte eksemplarer i hele spillets levetid.

Ingen af de tre spil har levet op til Square Enix’ interne målsætninger og virksomheden beskriver i den finansielle rapport den amerikanske salgsindsats som ineffektiv, da Europa har stået for 66% af salget.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support