Spiludviklere vil have billigere og bedre maskiner

Skrevet af: Jakob Tofte - 30. maj 2012 - kl. 11:47
Del denne artikel:
11 0

Udviklerne har også en mening. Alt i alt skal næste konsolgeneration være billigere, men samtidig også teknisk stærkere.

Således giver Mike Skupa, som er designchef hos United Front Games, der i øjeblikket er højaktuelle med udviklingen af Sleeping Dogs, sin mening om næste generation.

Han håber nemlig, at priserne på "Xbox 720" og "PlayStation4" eller hvad de nu ender med at komme til at hedde, vil blive fastsat med det mål at tiltrække masserne.

Han har udtalt til Xbox World: "For mig handler det om at sænke prisen og gøre tingene mere tilgængelige for den gennemsnitlige kunde."

Der er dog også uenighed internt om, hvad der er vigtigst. Seniorproduceren hos United Front, Jeff O' Connell, var nemlig i samme interview mere interesseret i selve teknikken:

"Som jeg ser det bliver det mere og mere en del af de nye spil, at de bliver "triple-A" titler på grund af deres omfattende og dybe historier. Mere RAM og flere grafiske hestekræfter vil gøre det lettere at opfylde publikums krav på det punkt.

Desuden, i et spil som Sleeping Dogs, hvor der er en nærkampskomponent implementeret, vil jeg være meget interesseret og spændt på at se, hvordan hardwareproducenterne håndterer næste generation, når det kommer til genkendelse af kropsbevægelser. Det vil naturligvis være meget besværligt at slå det nuværende setup på controllerne, men det bliver spændende at følge."

Sleeping Dogs er i øvrigt planlagt til udgivelse her i Norden den 17. august.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support