Spilpirat afsløret på Twitter

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 13. juli 2014 - kl. 09:21
Del denne artikel:
6 0

En sjov lille historie landede i går i vores mailboks, hvor spiludvikler afslører spilpirat på Twitter - og det stopper ikke med dumhederne her.

Alle ved, at man ikke må stjæle, men alligevel bliver der piratkopieret spil for mange millioner dollars om året. Man skal dog passe på hvad man gør, hvis man roder rundt med piratspil, det fandt Dan Hikibi ud af på den hårde måde.

Han havde gennemført Skullgirls og da han fik en besked frem på skærmen med teksten "What's the square root of a fish? Now I'm sad" undrede han sig forståeligt nok en smule. Han postede et screenshot af den underlige besked på Twitter, for at finde ud af hvad den betød.

Xboxlife Share!

Det fandt han ud af, da Skullgirls-udvikleren svarede: "Oh that? It means that you should probably buy the game instead of pirating it." Så fik Hr. Hikibi travlt med at forklare, at han lige ville prøve det og at han havde købt det til Playstation 3 og havde planlagt at købe det på Steam.

Han gør det lidt senere dog klart for os alle, at han ikke helt har forstået situationen, da han indleder en snak med Skullgirls-udvikleren om, om de havde planlagt en bestemt feature til spillet og han mener da også, at de burde opdatere spillet gratis med denne mulighed. For det første, er ingenting gratis at lave og udvikle og for det andet, står han næppe i en position, hvor han kan ønske nye gratis features til et spil, han ikke har betalt for.

Vil du læse Dan Hikibi sprælle i nettet, så smut en tur over på Twitter her.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.