Sony: Playstation 3 er Next-gen, Xbox 360 og Wii er Current-gen

Skrevet af: Rasmus Abildgaard Slot (Gamemakerman) - 23. marts 2007 - kl. 13:45
Del denne artikel:
68 0

Sonys boss i England mener at Playstation 3 er en så ny og god en konsol at den springer en hele generation over Xbox 360 og Wii.

Sonys boss i England mener at Playstation 3 er en så ny og god en konsol, at den springer en hele generation over Xbox 360 og Wii.

Manden i hovedsædet for Sony i England, Ray Maguire mener, at Playstation 3 er et skridt længere fremme end dens konkurrenter. Maguire mener ikke, at Sony er sent fremme, når det kommer til konkurrenternes konsoller, men derimod at de forlader Xbox 360 og Wii, så de kan skabe en rigtig oplevelse ind i high definition underholdningsverdenen.

Han udtalte følgende i et interview med Gamesindustry:

"Mange siger, at vi er i gang med komme med ind i den næste generation af konsoller, men jeg mener, at vi har taget et skridt længere, for at skabe den rigtige næste generation af konsoller."

Maguire mener, at de mange unikke features som PS3 har, er et skridt foran hvad alle andre kan tilbyde. Blu-Ray afspilleren, 1080p support, HDMI port og Cell er alle grunde til at man, ifølge Maguire, skal vælge PS3 i stedet for de andre konsoller.

"Vi er med til en hi-def eksistens og vi er med til den næste del af underholdningens verden."

Han ville også gerne kommentere på hvorfor man ikke kan sammenligne PS3 med dens nærmeste konkurrent, Xbox 360:

"Vi er ikke med på en verden som var teknologisk normal for 2 år siden. Du kan ikke sammenligne de to maskiner. Hvis du skulle sammenligne de 2 maskiner, så var de nødt til at have samme pris og hardware - Men det har de ikke."
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support