Skyrim's stemmeskuespillere offentliggjort

Skrevet af: Jens Nørup - 27. september 2011 - kl. 17:32
Del denne artikel:
12 0

Der er nu sat navne på nogle af skuespillerne der lægger stemmer til Skyrim, og det er ikke hvem som helst.

Elder Scrolls IV: Oblivion havde store kapaciteter på stemmeskuespilsfronten med blandt andet Sean Bean og Terence Stamp, så udover de i forvejen store forventninger til Skyrim er der også mange der er spændte på om stemmeskuespillet kan matche forgængeren.

Idag har Bethesda så offentliggjort nogle af de skuespillere vi kan glæde os til i Skyrim, og lad det være sagt med det samme, det er nogle store kapaciteter de har hyret.
Game Director Todd Howard udtaler "Når du begynder på et projekt, laver du altid en ønskeseddel med skuespillere - og at rent faktisk høre dem i spillet, det er fantastisk".

Der er to navne som springer i øjnene; Max Von Sydow og Christopher Plummer, to erfarne herrer som mange nok kender fra henholdsvis Minority Report og Exorcisten, og 12 Monkeys og The Insider.
Von Sydow spiller Esbern, en agent for Blades og Plummer indtager rollen som Arngeir, en mægtig Greybeard Elder.

Andre skuespillere som bør nævnes er Joan Allen, kendt fra Bourne filmene, i rollen som Delphine en af de sidste Blades, og Lynda Carter, en genganger fra Oblivion som spiller Gormlaith Golden-Hilt, en Nord helt. Samt Claudia Christian (Babylon 5), Renee Victor (Weeds) og George Coe (Transformers 3).

Det fulde hold består af over 70 skuespillere, som vil levere mere end 60.000 linier dialog. Elder Scrolls V: Skyrim udkommer 11. november.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support