Skuffende Summer of Arcade salgstal

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 8. september 2012 - kl. 08:01
Del denne artikel:
11 0

Microsofts Summer of Arcade kampagne sluttede for nogle uger siden med udgivelsen af Dust: An Elysian Tail – desværre er salgstallene for spillene i kampagnen skuffende.

Med Microsofts Summer of Arcade kampagne, samler Microsoft fem af de potentielt bedste spil og udgiver dem i den stille sommerperiode – og tidligere har vi fået fremragende spil som Limbo, Braid, Shadow Complex, Trials HD og Bastion i de tidligere Summer of Arcade kampagner.

I årets Summer of Arcade kampagne har der ikke været de helt store navne imellem, da spillene talte Tony Hawk’s Pro Skater HD, Deadlight, Wreckateer, Hybrid og Dust: An Elysian Tail.

Selv om der da bestemt har været nogle gode spiloplevelser imellem, lader det til køberne ikke har taget så godt imod spillene, da de ikke har solgt specielt godt. Salgstallene for de fem spil i årets Summer of Arcade kampagne, i spillets første uge efter udgivelse, ser således ud:

Tony Hawk’s Pro Skater HD: 98.000
Deadlight: 53.000
Wreckateer: 6.629
Hybrid: 12.168
Dust: An Elysian Tail: 32.000

Det er ikke imponerende salgstal – og til sammenligning kan man se, at spil som Minecraft solgte 400.000 på 24 timer og knap 1 million på den første uge, Counter-Strike: Global Offensive solgte knap 146.000 på den første uge og Limbo solgte omkring 250.000 på 14 dage – og det er for 2 år siden.

Hvad synes du om årets Summer of Arcade spil? Du kan se vores mening om spillene, ved at klikke på spillene i listen ovenfor.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support