Skrækscenarie: EA kan udsætte GTA IV til julehandelen

Skrevet af: Jesper Thuesen - 7. april 2008 - kl. 13:31
Del denne artikel:
89 0

GTA IV feberen er efterhånden ved at indfinde sig i gamerverdenen, men spørgsmålet er, om EA får lagt en dæmper på dette før det rigtigt er begyndt.

GTA IV feberen er efterhånden ved at indfinde sig i gamerverdenen, men spørgsmålet er, om EA får lagt en dæmper på dette før det rigtigt er begyndt.

Årets hidtil absolutte højdepunkt i den globale gamerverden er uden tvivl releasen af Grand Theft Auto, som forventes at være på hylderne d. 29. april 2008.

Mørke skyer har dog i mellemtiden bredt sig over Grand Theft Auto's bagland, rettere sagt Take-Two, som p.t. oplever at være udsat for et fjendtligt købstilbud fra Electronic Arts, og nu er markedsanalytikere på aktiemarkedet begyndt at undersøge i konsekvenserne, såfremt Electronic Arts får ejerskabet af Take-Two.

Markedsanalytiker Michael Pachter fra den amerikanske investeringsbank Wedbush-Morgan har i denne anledning udtalt, at det helt essentielle grundlag for GTA IV's release d. 29. april er, at Take-Two har brug for pengene - de seneste regnskaber har langt fra været prangende, så man har brug for denne udgivelse til at tilfredsstille investorerne.

Pacther indskyder endvidere, at Electronic Arts økonomisk set er en helt anden vægtklasse end Take-Two, og at selskabet, således man opnår ejerskab af Take-Two, formentligt vil få de største økonomiske synergier ved at udskyde GTA IV, således man rammer julehandelen.

Der er naturligvis tale om ren gætværk, men ikke desto mindre vil de første svar omkring Take-Two og dermed GTA-seriens fremtid blive besvaret umiddelbart efter d. 11. april 2008, hvor Electronic Arts' købstilbud udløber.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support