Skal du være med til enduranceløb i Project CARS?

Skrevet af: Jakob Tofte - 12. november 2016 - kl. 11:01
Del denne artikel:
5 6

Det burde du - og måske vinder du en præmie... På onsdag løber Xboxlife's tredje, officielle enduranceløb af stablen. Der er stadig masser af pladser.

Som I måske har kunnet se løbende det sidste år til halvandet, så kører en trofast skare næsten ugentligt med og mod hinanden i forskellige løb i Project CARS.

Mange af løbene er indlagt i faste løbsserier, hvor det for mange måske kan være lidt svært at få de faste tider til at passe med arbejde, familieliv og andre af livets pligter.

Men på onsdag kl. 20.00 har du en fantastisk chance for at prøve kræfter med bilsimulatoren og det gode selskab i Xboxlife's gruppe af inkarnerede racingfans.

Her løber endnu et enduranceløb nemlig af stablen, hvilket byder på 120 minutter på den legendariske, belgiske bane, Circuit de Spa Francorchamps, som mange måske kender som fast indslag på årets Formel 1 kalender.

Med p.t. otte tilmeldte køres der i øjeblikket GT3 på alle pladser, men med plads til otte mere kan du sagtens nå at være med. Ideen er, at hvis der opnås et højere deltagerantal, så køres der muligvis multiklasseløb, hvor halvdelen kører GT3 og halvdelen kører Ginetta G55 GT4.

Udover det gode selskab og det underholdende racerløb, så er der også en anden, god grund til at deltage. Vores egen Morten Skou har nemlig været så flink, på vegne af Xboxlife, at udlodde ét års gratis Guldabonnement til en heldig deltager. Der bliver tale om lodtrækningspræmie blandt alle deltagere, så ingen skal føle sig skræmt væk af manglende køreerfaring.

Er du interesseret, kan du læse mere i tråden for enduranceløbet, hvor du også kan tilmelde dig.

Log ind og stem
6
Der er 6 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support