Skal du være med til at køre ræs i Project CARS?

Skrevet af: Morten Skou - 9. februar 2016 - kl. 17:45
Del denne artikel:
4 3

Onsdag aften klokken 21:00 sparkes Xboxlifes Project CARS løbsserie #2 igang, og du kan stadig nå at være med. Der er selvfølgelig lækre præmier til de bedste.

De sidste mange måneder har en trofast skare af racing fans ugentligt dystet imod hinanden i forskellige biltyper og på skiftende baner i Project CARS.

Sidst i 2015 afviklede vi løbsserie #1, hvor bilklassen var GT3.

I løbsserie #2 køres der i gruppe A biler, hvor der er 3 forskellige at vælge imellem. Gruppe A består af ældre DTC biler fra sidst i 80'erne til først i 90'erne, der er en masse godt ræs gemt i disse biler.

For at alle kan være med er kørerne inddelt i 3 licens klasser "Pro", "Semi", og "Rookie", helt nye kørere vil automatisk blive tildelt en "Rookie" licens.

Hvert kørt løb giver de enkelte kørere point, den samlede pointhøst efter 6.løb afgør hvem der bliver mester i de enkelte licensklasser. Xboxlife.dk udloder en præmier til bedste kører i hver licens klasse, på den nævnte måde vil nye som erfarne kørere alle have noget at køre for.

Endvidere har vi en regel om at kun en kørers bedste 5 løb tæller med i den samlede pointhøst, dette gør, at man har råd til at misse et enkelt løb og stadig være med på lige vilkår.

Der køres på et højt niveau, hvor de fleste kører med et racing wheel, dog har vi stadig kørere der sidder med en controller, hvorfor nye brugere ikke skal være tilbageholdende med at deltage selvom de ikke har et racing wheel.

I Løbsserien lægges der vægt på rene løb og fair konkurrence, hvor der udvises respekt for hinanden.

Mens denne nyhed skrives, er der aktuelt 11 tilmeldte kørere, dog stadig kun en enkelt med "rookie" licens, hvorfor nye kørere opfordres til at melde sig til.

Hertil bør næsten nævnes, at vi meget gerne hjælper nye folk med opsætning af spil, controller/wheel osv. - Allerede i aften køres der en åben træning på Oulton Park Island, hvor første løb køres i morgen, der vil ifm. en træning være mulighed for at få de rette fif osv.

Tilmelding kan ske enten ved at skrive direkte i vores tråd omhandlende løbsserie #2, den kan du finde via linket herunder:

Tilmeld dig til Project CARS løbsserie 2 her

Nye kørere, eller folk der overvejer deltagelse kan læse lidt mere om reglerne her.

Samtidig kan man se informationerne om de enkelte løb her.

Den aktuelle stilling for løbsserie #2 finder du her.

Vi ses "on track"...
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support