Skal du være med i vores Project CARS community?

Skrevet af: Morten Skou - 15. august 2015 - kl. 13:48
Del denne artikel:
10 7

Er du til hurtig ræs i spillet Project CARS til Xbox One, og kunne du godt tænke dig at køre ræs mod andre danskere? Så bør du læse mere her.

En række brugere fra Xboxlife.dk, har den seneste stykke tid givet den fuld gas i Project CARS, og har været med til at beta-teste BulletEyeDK's Project CARS community system, hvor løbene sættes op og der tildeles points i forbindelse med hvert løb, så man kan se hvordan man klarer sig på ranglisterne.

Næste løb køres tirsdag den 18/8 klokken 21.00. Der bliver kørt på Imola i GT3 bilerne, løbsdistancen er 26 omgange, hvilket er ca. 1 time i alt, inklusive 15 minutter til kvalifikation før løbet. Det specielle ved dette løb er at tiden kører med x20 dvs. vi næsten når en hel døgncyklus under selve løbet.

Løbet på tirsdag er for alle der har lyst, det eneste vi kræver er at man kører fair og har respekt for andre kørere... hvis man ikke tidligere har kørt med os, så skriv i Project Cars liga-tråden eller tryk her for at sende en privat besked til BulletEyeDK.

Vi regner med at der i løbet af efteråret vil starte egentlige løbsserier op, dette vil formentlig være 6-8 fastlagte løb (løb hver uge/14.dag), hvor der tildeles championship point efter hvert løb, vinderen af en serie findes efter alle løb. Vi regner med at lave det sådan at kun ens bedste resultater fra alle løb - 1 tæller med, på den måde har man luft til at misse et enkelt løb og stadig have en chance for at vinde.


Screenshot fra en tidligere rangliste.Screenshot fra Project CARS ligaen
Log ind og stem
7
Der er 7 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.