Skal du være med i årets Madden NFL 16 liga?

Skrevet af: Morten Skou - 7. september 2015 - kl. 18:14
Del denne artikel:
0 1

Spiller du Madden NFL, så er det tid til at tilmelde dig vores Madden NFL liga, hvor brugere fra Xboxlife.dk igen i år dyster imod hinanden i en række sæsoner.

De fleste spil er sjovest, når man spiller med eller imod andre rigtige spillere, det gælder selvfølgelig også et spil som Madden NFL 16. Derfor har du igen mulighed for at deltage i vores liga, hvor der vil blive spillet en række sæsoner, med start fra næste weekend.

Ligaen er forbeholdt brugere af Xboxlife, og du skal have en Xbox One og et aktivt guldmedlemsskab på Xbox Live for at kunne spille dine kampe. Er du ikke bruger på Xboxlife.dk i forvejen, så kan du tilmelde dig helt gratis ved at klikke her.

Reglerne for ligaen er:
- Der spilles 7 min. quarters.
- Sværhedsgraden er All-Pro.
- Holdene styres som coach - nyoprettet træner.

Derudover, så har vi en regel om at hvis en kamp må genstartes mere end 1 gang, 3 gange, så bliver spilleren sat på autopilot som straf i en runde.

Det kræves af dig, at du er indstillet på at spille to kampe hver uge, idet nye spilleuger begynder onsdag og søndag. Folk har deres privatliv - skole, job, familie, venner - det skal der bestemt også være plads til. Men alligevel forventes det af dig, at du gider deltage aktivt i planlægningen af dine kampe imod de andre brugere, så antallet af simulerede kampe holdes på et minimum.

Gør dig venligst overvejelserne om dette er noget du kan leve op til inden du tilmelder dig, da det er håbet og målet at have en liga med seriøse deltagere, der alle er med til at ligaen kan overleve i mange sæsoner fremadrettet. Til gengæld er der ingen krav til dine evner i spillet. Alle er velkomne og vi spiller for at have det sjovt.

Lyder det fristende, så klik ind på ligaens forum og tilmeld dig. Spillets Commissioner er KingPantic, og han kigger med jævne mellemrum i tråden, og vil kunne besvare eventuelle spørgsmål.

Ligaen bliver officielt sparket igang søndag den 13. september, så du skal nå at tilmelde dig søndag inden klokken 12.00. Vel mødt!
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.