Skaberen af HoloLens lover at den ikke ender som Kinect

Skrevet af: Morten Skou - 23. februar 2016 - kl. 19:41
Del denne artikel:
3 1

Alex Kipman, som er en af bagmændende bag HoloLens, har lovet at det kommende produkt ikke ender ud på samme måde som Kinect, som til at starte med var en fantastisk ide, men som døde ud på grund af mangel på support.

Ifølge Alex Kipman, så handler det en del om timingen for hvornår produktet bliver udgivet, og det ser ikke ud til at det bliver lige med det samme, for så vil forbrugerne blive skuffede. Derfor udkommer HoloLens først "når verden er klar til det".

If a consumer bought it today, they would have 12 things to do with it. And they would say: ‘Cool, I bought a $3,000 product that I can do 12 things with, and now it is collecting dust.

When I feel the world is ready, then we will allow normal people to buy it.


Hans sammenligning med Kinect er meget interessant, for som bekendt gik salget af Kinect voldsomt godt, da den udkom til Xbox 360 til at starte med, med over 10 millioner solgte enheder i løbet af de første par måneder. Sidenhen forsøgte Microsoft sig med at bundle Kinect med alle solgte Xbox One konsoller - en strategi de dog blev nødsaget til at ændre på. I dag er det meget lidt man hører til Kinect.

HoloLens blev ellers fremvist under sidste års E3 sammen med en særlig udgave af Minecraft, hvilket godt kunne give indtrykket af, at der ikke var længe til at produktet kom i handlen.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support