Sierra-navnet genopstår på Gamescom

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 8. august 2014 - kl. 08:58
Del denne artikel:
9 0

Hvis du har fulgt med i spilbranchen i nogle år, vil du kunne huske navnet Sierra - og noget tyder på, at Sierra er på vej tilbage.

Sierra Entertainment blev stiftet tilbage i 1979 under navnet On-Line Systems og er bedst kendt for at udgive en række fremragende eventyrspil op igennem 1980'erne og 1990'erne. Mange lidt ældre spillere vil huske spil som King's Quest, Police Quest, Space Quest, Quest for Glory, Leisure Suit Larry, men også platformspil som Spyro The Dragon og Crash Bandicoot blev udgivet af Sierra.

Sierra Entertainment var ejet af Vivendi Games, som i 2008 blev fusioneret med Activision for at stifte holdingselskabet Activision Blizzard og på den måde blev Sierra Entertainment opslugt og ejerskabet af Sierra gik altså over til Activision. Siden da, har Activision ikke gjort noget ved Sierra-navnet, indtil nu.

Xboxlife Share!

Det lader nemlig til, at Activision på næste uges Gamescom-messe vil genoplive Sierra-navnet, da Activision har åbnet et lille teasersite på sierra.com og en lille teasertrailer viser det samme bjerg, som Sierra altid har brugt i deres logo.

Vi ved ikke hvilke planer Activision har med Sierra, for man kan sige, at det som Sierra var stærke til, var eventyrspil - en genre som nærmest er død her i 2014 og jeg tror ikke på, at Activision vil lave en stor eventyrspil-satsning, sådan som spilmarkedet ser ud nu. Så det bliver spændende at se, hvilke planer Activision har med Sierra i den kommende tid.

Se Sierra teaser trailer her
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.