ShopTo vil ikke sælge Call of Duty: Ghosts

Skrevet af: Nicolai Hansen - 8. maj 2013 - kl. 13:40
Del denne artikel:
8 0

Uoverensstemmelser mellem online forhandleren og Activision betyder, at ShopTo ikke vil lagerføre Call of Duty: Ghosts.

På grund af regler omkring afsendelse og ugedag for udgivelse af spil, vil online forhandleren ShopTo ikke længere lege med Activision, og har derfor valgt ikke at lagerføre titler som Deadpool og Call of Duty: Ghosts.

Nogle vil måske mene, at dette er økonomisk selvmord, men i et interview med Eurogamer udtaler ShopTos Igor Cipolletta:
Activisions politik om at online forhandlere først må sende spil ud dagen før release, ødelægger fuldstændig forhandlernes pre-order forretning, idet mange spil først er afleveret hos kunden efter udgivelsesdatoen er overskredet.


Ifølge Igor Cipolletta sætter dette ShopTo i et negativt lys hos forbrugerne, og sammenholdt med udgivelse på en tirsdag, er der ingen gevinst at hente for online forhandlere af spillet, idet man skal betale ekstra til alle de medarbejdere, der skal på arbejde hen over weekenden, for at få alle ordrer klar til afsendelse mandag morgen.

Med tanke på nogle af de meget vrede indlæg på vores forum, når spil ikke leveres på udgivelsesdagen, så har ShopTo måske fat i noget, eller er det blot en forkælet forhandler, der ikke tænker på at førnævnte regler kommer fysiske butikker til gode?
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.