Se Super Bowl XLVII med Xboxlife.dk

Skrevet af: Morten Skou - 3. februar 2013 - kl. 11:31
Del denne artikel:
17 0

Her på Xboxlife har vi en del traditioner, en af dem er at vi holder vores chat åben i forbindelse med Super Bowl, så man kan hyggesnakke med andre. Se også hvordan EA tror kampen ender.

Der plejer at være en del af vores brugere, der sidder og hygger sig med Super Bowl der hjemme i sofaen, og det plejer at være ganske hyggeligt at sidde og snakke med andre NFL-interesserede samtidig med at det hele står på - derfor er vores chat igen i år åben hele natten.

Du kan som altid finde chatten på www.xboxlife.dk/chat, eller via en IRC-klient som eksempelvis mIRC på irc.xboxlife.com i #Xboxlife kanalen.

Hvis du sidder og ærgrer dig over at du ikke har TV3+ og dermed ikke kan se årets Super Bowl, så kan du faktisk for cirka 60 kroner købe adgang til kampen via NFL Pass.

Electronic Arts har også en tradition i forbindelse med Super Bowl, og det er deres årlige forudsigelse af hvordan kampen kommer til at forløbe - dette gør de ved at simulere en kamp i Madden NFL-spillet på Xbox 360. EA har ramt rigtigt de sidste 7 ud af 9 år - og et af årene var de kun sølle 2 points fra det rigtige resultat.

I følge årets forudsigelse af Super Bowl XLVII, så vinder Baltimore Ravens med en sejr over San Francisco 49ers på 27 – 24 - altså en ganske tæt kamp.

Se forudsigelsen af hvordan Ravens vinder aftens kamp i denne video

Ifølge EA's simulering kommer aftenens kamp til at forløbe sådan her:
Både Ravens og 49ers måtte nøjes med field goals i første quarter, hvor to af ligaens bedste forsvar viste deres styrke. Men enhver frygt for at finalen skulle ende som en pointfattig og kedsommelig affære blev blæst væk i anden quarter, da 49ers’ Frank Gore fuldførte et 19-yard-løb ind i endzonen, mens Joe Flacco lynhurtigt svarede igen med et 18-yard touchdown-kast til Torrey Smith. Mod slutningen af halvlegen satte Baltimore yderligere syv point på tavlen med et Ray Rice-touchdown-løb til pauseføring 17 -10.

Ravens fortsatte med at dominere i tredje quarter, hvor Joe Flacco havde succes med et 24-yard kast til Anquan Boldin, der øgede Baltimore-føringen til 14 point. San Francisco nægtede dog at overgive sig uden kamp og kom tilbage i kampen takket været en touchdown-scoring fra Frank Gore i starten af fjerde quarter og en udlignende 12-yard touchdown-aflevering fra Colin Kaepernick til Vernon Davis lige inden two-minute warning.

Baltimore havde dog ikke tænkt sig at lade 49ers spolere Ray Lewis’ sidste kamp og arbejdede sig metodisk ned ad banen med Ray Rice som den helt store spiller, inden man afsluttede med et 40-yard field goal fra rookie-sparkeren Justin Tucker, der sikrede Ravens en føring på 27-24. 49ers havde tid til ét sidste forsøg på at sikre klubben det sjette Lombardi-trofæ, men da Ed Reed med ti sekunder tilbage interceptede afleveringen fra Colin Kaepernick, var Ravens’ anden Super Bowl-titel nogensinde en realitet – et godt bevis på, at et stærkt forsvar kan vinde mesterskaber.

Joe Flacco levede op til løfterne fra preseason og viste med titlen som MVP, at han på alle måder er en af NFL’s bedste quarterbacks efter i finalen at have gennemført 19 af 27 kast over sammenlagt 260 yards til to touchdowns.


Program for Super Bowl XLVII på TV3+
21.00 - Højdepunkter fra Super Bowl 2012
22.00 - Optakt til Super Bowl XLVII
23.55 - Super Bowl XLVII - San Francisco 49'ers vs. Baltimore Ravens
04.15 - Programmet slutter

Køb NFL Pass og se kampen online her.

Skal du se kampen i aften? Og kigger du forbi vores chat? Skriv en kommentar!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support