Se det første gameplay fra Need for Speed Payback

Skrevet af: Morten Skou - 10. juni 2017 - kl. 22:56
Del denne artikel:
1 3

Det er kun få dage siden, at Electronic Arts annoncerede det næste spil i Need for Speed-serien. Nu er de klar med den første gameplay trailer fra spillet og flere informationer.

I forbindelse med deres E3 pressekonference, så fremviste de en ny gameplaytrailer fra spillet, men i det efterfølgende show på samme stream, kom der en række ekstra informationer ud om det kommende spil.

Først og fremmest så er Need for Speed Payback et open-world bilspil, hvor man følger tre forskellige hovedpersoner, der hver især har en del af historien. Det hele foregår i en fiktiv by, Fortune Valley, som minder meget om gamblingbyen Las Vegas, hvor man skal bekæmpe et kriminelt kartel der styrer hele byen, inklusive street races, gambling og endda politiet. Ifølge en repræsentant for udvikleren bag spillet, Ghost Games, så er spillet bygget op så det minder om en actionfyldt blockbusterfilm.

Udover muligheden for at freeroame rundt i den store verden, så er der selvfølgelig et væld af forskellige løb, og fans af de tidligere spil, vil uden tvivl kunne genkende eventtyper som Drifting events, Hill climbing og canyon løb.

En af de helt store ting, som - ikke mindst i starten af serien - var med til at gøre spillet så populært, var muligheden for at tune og individualisere bilerne præcis som man ville have dem. Dette har Ghost Games brugt ret meget tid på at lave rigtig godt i Need for Speed Payback. Der er mulighed for at have op til fem biler i sin garage af gangen, som man kan arbejde på og efterhånden som man får fingrene i flere og flere biler, så kan man flytte dem til et virtuelt varehus, hvor der er plads til et ubegrænset antal biler som du altid kan hive frem igen, hvis du skulle få lyst til det.

At der er mange forskellige slags biler med i Need for Speed, kan næppe overraske nogen. I forbindelse med det efterfølgende show, viste de blandt andet en BMW M4 GTS, en Chevrolet Camaro SS og en Nissan 350Z som åbenbart har været et ønske fra mange fans.

Mere klassiske biler er der også blevet plads til, blandt andet kan man finde en af de originale Volkswagon Beetles gemt på kortet, som man derefter kan placere i sin garage og sætte den pænt i stand. Umiddelbart så lød det som om, at der var en hel del af disse biler gemt rundt omkring på kortet og som man skulle køre rundt og lede efter - meget ala det vi kender fra Forza Horizon-spillene med "barnfinds".


Need for Speed: Payback udkommer til Xbox One, PlayStation 4 og PC den 10. november. Hvis man forudbestiller det, vil man dog kunne spille allerede fra den 7. november, og vi må ligeledes gå ud fra, at Xbox-ejeren med adgang til EA Access ligeledes kan spille det tidligere.

Se den officielle E3 gameplay trailer fra spillet herunder.
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support