Sådan vil udskiftningen af Microsoft Points foregå

Skrevet af: Morten Skou - 14. juni 2013 - kl. 11:27
Del denne artikel:
24 0

Når Xbox One kommer til november, så vil Microsoft samtidig gå væk fra at bruge Microsoft Points og over til at bruge lokal valuta i stedet. Læs her hvordan det kommer til at foregå.

Umiddelbart så er den største frygt ved skiftet til lokal valuta, altså danske kroner for vores tilfælde, at man ikke ville kunne beholde de Microsoft Points - eller indløse de Microsoft Points kort som man havde liggende. Dette forklarer Microsoft nu lidt nærmere.

Når du på Xbox One indløser et Microsoft Points kort, så vil systemet fremover automatisk konvertere værdien af dette kort til danske kroner og indsætte dem på din konto på Xbox One. Værdien af et Microsoft Point vil være det samme som markedsværdien - eller højere, så man bliver altså ikke snydt for penge.

De penge som man selv indsætter på denne konto - eksempelvis via sit visa/dankort eller et skrabekort, vil aldrig udløbe. Men når du indsætter Microsoft Points - som altså bliver konverteret til rigtige penge - eller når de konverterer eventuelle Microsoft Points som du i forvejen har stående på din Xbox 360 - så vil disse udløbe 12 måneder efter du har indsat dem / efter konverteringen.

Microsoft siger, at de har gjort sig mange overvejelser omkring konverteringen fra MIcrosoft Points og til lokal valuta, og har gjort meget for at sikre at du får et fair beløb ud af det.

Pengene som du får ud af de konverterede Microsoft Points, kan i øvrigt ikke bruges til at købe Xbox Live guld for. TIl gengæld vil eksisterende kort med Microsoft Points kunne indløses hele 2014 - og derefter i yderligere en begrænset periode.

Det endvidere ikke muligt at sende penge imellem forskellige Xbox konti, og der er ifølge Microsoft heller ikke planer om at penge som står på din Microsoft account vil kunne bruges i 3. parts programmer som eksempelvis Netflix.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.