Rygte: Xbox 720 vil koste 500$

Skrevet af: Morten Skou - 8. april 2013 - kl. 03:07
Del denne artikel:
43 0

Endnu et rygte kører i øjeblikket rundt på nettet, denne gang er det omkring prisen på den kommende Xbox-konsol fra Microsoft.

En respekteret blogger ved navn Paul Thurrott, der ellers primært blogger om Windows, har i forbindelse med en videoblog der hedder "What the Tech" udtalt at Xbox 720 vil blive lanceret til efteråret og der vil være to forskellige prismodeller.

Den ene prismodel går på at Xbox 720 koster 300$ (tæt på 1800 kroner), hvis man køber den sammen med et abonnement. Dette findes allerede i USA, så det er spørgsmålet om vi også kommer til at se det her i Danmark. Den anden pris som nævnes er 500$ (tæt på 2900 danske kroner), som er det Paul Thurrott mener at standardmodellen af Xbox 720 vil komme til at koste.

Derudover så skulle Microsoft planlægge en billigere udgave af Xbox 360, som vil lande på omkring 99$ - altså lige på den anden side af 500 danske kroner. Det skal selvfølgelig lige med, at priserne typisk bliver lidt dyrere i Danmark, på grund af blandt andet moms.

Paul Thurrott kommenterer også på det endnu ubekræftede "Always online"-krav som rygter i et stykke tid har sagt at Xbox 720 vil komme med. Paul siger, at denne feature er bekræftet for Xbox 720 - og påstår at den skal være forbundet til internettet før den kan bruges.

Annonceringstidspunktet har han også et bud på, nærmere bestemt så mener Paul at det er den 21. maj at vi får mere at se til Microsofts kommende konsol.

Værd at bemærke er det selvfølgelig, at der igen blot er tale om rygter, og vi følger naturligvis udviklingen og er klar lige så snart Microsoft løfter sløret for den kommende generation af konsollen.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.