Rygte: Xbox 720 spil bliver låst til ens konsol

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 6. februar 2013 - kl. 16:12
Del denne artikel:
41 0

Xbox 720 spil vil skulle aktiveres online via Xbox Live, i et forsøg på at dæmme op for piratkopiering. Men hvad vil det betyde for muligheden for at spille brugte spil?

Kilder tæt på Microsoft har fortalt magasinet Edge, at spillene på Xbox 720 vil skulle aktiveres online for at virke. Det betyder, at der med hvert Xbox 720 spil vil være inkluderet en kode, som man skal indtaste via Xbox Live for at få spillet til at fungere. Ifølge kilderne, skulle det være i et forsøg på at dæmme op for piratkopiering, men det får sikkert også en konsekvens for brugtspils-markedet.

Hvis historien er sand, vil det måske ikke længere være muligt at købe og spille brugte spil. Det fjerner altså forbrugerens mulighed for at sælge et produkt, som de har købt og betalt for og som man skulle tro man lov til at gøre med hvad man ville, så længe det er inden for lovens rammer.

Disse rygter kommer i kølvandet på historien om, at Sony vil gøre brug af NFC teknologien, der vi låse Playstation 4 spillene til en enkelt konsol.

Vi skal understrege, at dette igen kun er rygter, men hvad synes du om sådan et tiltag fra både Microsoft og Sony? Er det okay at dæmme op for piratkopiering på denne måde, når det på samme tid fratager forbrugeren muligheden for at sælge ens produkt videre til andre når man ikke længere har brug for det?
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support