Rygte: Xbox 720 alligevel ikke 'always on'

Skrevet af: Morten Skou - 6. maj 2013 - kl. 20:42
Del denne artikel:
19 0

Der er igen sluppet et rygte løs, der denne gang afkræfter at den kommende Xbox vil kræve en permanent internet-forbindelse. Samme rygte nævner et indbygget Blu-ray drev.

Et af de meget vedholdende rygter vedrørende den kommende Xbox-konsol, som Microsoft har lovet at afsløre den 21. maj, er det var et krav at konsollen altid var online. Ifølge en intern e-mail fra Microsoft, der skulle være sendt til alle fuldtidsansatte der arbejder på Xbox-konsollen.

Mailen skulle ifølge arstechnica.com lyde således:
Durango (kodenavnet for den kommende Xbox) is designed to deliver the future of entertainment while engineered to be tolerant of today's Internet.

There are a number of scenarios that our users expect to work without an Internet connection, and those should 'just work' regardless of their current connection status. Those include, but are not limited to: playing a Blu-ray disc, watching live TV, and yes playing a single player game.


Ovenstående citat bekræfter i virkeligheden flere ting, nemlig at den næste Xbox vil have et Blu-ray drev, at der nok vil være en HDMI-input port så man kan streame TV via den og selvfølgelig også at ting som ikke decideret kræver en internetforbindelse heller ikke gør det.

Der er naturligvis kun tale om et rygte, og om ovenstående citat fra en e-mail rent faktisk er fra en intern Microsoft mail, det finder vi nok aldrig ud af.

Tidligere lækkede oplysninger siger at alle nye Xboxe vil have en harddisk - størrelsen er endnu ukendt, "men stor nok til at man kan installere mange spil på den samtidig". Derudover skal alle spil installeres på harddisken og afspilning direkte fra DVD/Blu-ray vil ikke være supporteret.

Samme rygter siger til gengæld, at det vil være muligt at begynde at spille spillene imens de bliver installeret på harddisken, så man på den måde slipper for at vente alt for længe på at store mængder data bliver overført fra hvad der formodenligt bliver Blu-ray diske.

Microsoft har tidligere annonceret, at de vil afsløre den nye generation af Xbox den 21. maj klokken 19.00 dansk tid. Her på Xboxlife følger vi naturligvis med og opdaterer jer lige så snart der kommer nyt.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.